Skip to content

Besparen?

Reken maar!

Geld besparen met duurzame stroom.

Huurt u een eengezinswoning van Rentree en heeft u een aanbod voor zonnepanelen ontvangen? Dan kunt u binnenkort geld besparen met duurzame stroom van eigen dak. Hoe de besparing werkt, leest u hieronder.

Let op: elk dak is anders. Daarom kan het zijn dat de opbrengst van zonnepanelen op uw dak iets hoger of lager is dan in dit voorbeeld. Vraag een gratis adviesrapport aan om erachter te komen wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen!

Dit rekenvoorbeeld is gemaakt op basis van een stroomprijs van € 0,30 per kWh. Dit is de gemiddelde stroomprijs voor groene stroom bij de drie grootste energieleveranciers, Vattenfall, Eneco en Essent. U kunt uw eigen stroomtarief opvragen bij uw energieleverancier. Ook rekenen we met een gemiddelde stroomopwek. Het kan zijn dat zonnepanelen op uw dak meer of minder stroom opwekken.

De rekensom

Tip: kijk naar uw stroomtarief
De voorbeeldberekening is gemaakt met een stroomprijs van € 0,30 per kWh. Het kan zijn dat u een lager energietarief betaalt, omdat u bijvoorbeeld al lang klant bent bij uw leverancier.

Wilt u dat wij met u meerekenen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

  • U huurt 6 zonnepanelen via Rentree. Hiervoor betaalt u €18,30 per maand aan Rentree, dus € 219,60 per jaar.
  • 6 zonnepanelen leveren u elk jaar ongeveer 2141 kWh aan stroom. Bij uw energieleverancier zou u € 642,30 voor 2141 kWh betalen (2141x € 0,30).
  • Dat scheelt per jaar dus € 422,70 (€ 642- € 219).

Verbruikt u meer stroom dan de panelen opwekken? Dan koopt u de rest van de stroom die u nodig heeft gewoon van uw energieleverancier. Verbruikt u minder stroom dan de panelen opwekken? Dan kan uw besparing iets lager zijn dan in bovenstaand voorbeeld. 

Wilt u weten wat u kunt besparen met zonnepanelen op uw woning?

Vraag dan een persoonlijk advies aan! Dit is gratis en vrijblijvend. Klik op de button hieronder om naar de juiste pagina te gaan. 
In het persoonlijke advies kijken wij via luchtfoto’s naar uw dak en bekijken wij hoe we de zonnepanelen kunnen plaatsen. Ook bekijken wij uw jaarlijkse stroomverbruik. Zo weten we hoeveel panelen het meest voordelig voor u is. 

Heeft u nog vragen?

Bel of mail ons

020 - 723 92 92

ma – do 09.00 – 20.00 uur
vrijdag: 09.00 – 17.30 uur